Bakkerij Deneubourg: uw lekkere start van de dag

Geur van heerlijk vers brood

Krokante croissants, taart met een crème van pure chocolade en ronde rozijnenkoeken met een glazuurlaag. Loopt het water u al in de mond? Stap dan binnen in een van de vijftien Belgische winkels van Bakkerij Deneubourg. En laat u verleiden door de geur van vers brood en gebak.

 

Bron van energie

Brood van de bakker? Daarvoor wordt u wakker. Met de glimlach pakken we voor u een klein wit gesneden in of een groot en gezond brood met veel granen. Piccolo, pistolet of sandwich? Waarvan smult u het liefst? Voor de meer speciale momenten is er suikerbrood, Italiaans plat brood en stokbrood. Wat u ook kiest: met brood barst u een dag lang van de energie. Meer nog: onze producten leveren heel wat essentiële voedingsstoffen. Broodnodig, dus.

 

Voor de snoepers

Een bakkerij zonder patisserie is als een café zonder bier. Onmogelijk! De lekkerbekken vinden bij ons een ruim assortiment zoetigheden. Zoals javanais, frangipane en fruittaartjes. De specialiteit van Bakkerij Deneubourg? Matadi of chocoladetaart. Onweerstaanbaar voor de echte snoepers. Hebt u iets te vieren? Een verjaardag, communie of huwelijk? Bestel dan bij ons uw feestgebak.

 

Brood en gebak? Altijd een lekker idee. Kom zeker langs in onze vernieuwde winkels. Om u nóg beter te bedienen, investeerden we recentelijk in een pittige, moderne look.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route